- 0912-7371388
- info[@]dewoweb[.]com
- شنبه تا پنج شنبه : 9 صبح الی 21 شب
شرکت طراحی سایت
وب سازان مرصاد
وقتی یک مقاله جدید منتشر میکنیم همواره باید به لینک سازی داخلی آن توجه کنیم. و همچنین باید این لینک ها به گونه ای نباشد که کاربر را اذیت کند. باید کاری کنید که گوگل متوجه مقاله شما شود. درست است که مقاله شما توسط ربات ها ایندکس میشود. اما برای قرار گیری در نتایج اولیه گوگل بهتر است که از سایر صفحات به مقاله تازه منتشر شده خود چند لینک بدهید. که اعلام کنید به گوگل که این مقاله با دیگر صفحات در ارتباط است. و گوگل اینگونه بهتر ارتباط میان صفحات را درک خواهد کرد.
هرچقدر محتوای شما عالی و مفید باشد بدون لینک سازی از چشم گوگل پنهان میماند. با لینک سازی داخلی در واقع مسیرهایی ایجاد میکنید که ربات های گوگل و کاربران به صفحات دیگر نیز دسترسی داشته باشند. البته دقت کنید که ارتباط موضوعی این صفحات برقرار شود. مانند این است که شما آب راه دارید. و برای رسیدن آب به تمام گل و گیاه ها مسیر ایجاد میکنید.
لازم است که استراتژی سئو سایت را در لینک سازی داخلی بدانید. باید درجات هر صفحه سایت خود را بدانیم. که هر صفحه از درجه 1 تا 3 است. با توجه به اهمیتی که دارند از داخل مقالات با انکرتکست های مختلف لینک دهی میکنیم. البته این لینک سازی ها را مدیر سایت نیز تعیین میکند. و مستقیما در مقاله قرار میدهد.
ایجاد لینک میان دو صفحه ای که به هم ارتباطی از نظر موضوعی ندارند کار درستی در تکنیک لینک دهی داخلی مقالات نیست.
یکی از اهداف اصلی لینک سازی مقالات افزایش بازدید پست های وبلاگ است. زیرا از این طریق کاربارن میتوانند میان مقالات پیشمایش کنند. مچنین خزنده های گوگل ارتباط معنایی را میان صفحاتی که به هم لینک داده اند را دنبال میکنند.
هدف اصلی لینک سازی داخلی هر صفحه از سایت ایجاد ارتباط موضوعی میان صفحات مختلف سایت است. که مسیرهایی ایجاد میشود تا کاربر به صفحات دیگر نیز دسترسی داشته باشد. و موجب درک بهتر گوگل از مقاله و ارتباط آن با دیگر مقالات سایت میشود. که باعث بهبود سئو سایت شما میشود.
هدف این مقاله این است که به یک معیار استانداردی برای لینک های داخلی مقالات برسیم. مهمترین اصل که همیشه تاکید کرده ایم رضایت کاربر است. باید کاربر با ورود به سایت شما رضایت داشته باشد که مطالب صفحه را مطالعه نماید. اگر با لینک دهی های زیاد مواجه شود. صفحه شما را ترک میکند. الگوریتم های گوگل همیشه تلاش میکند که رضایت کاربر را اولین اولویت قرار دهند.
اگر مقاله ای تازه منتشر کرده اید. و لینک به دیگر صفحات نگذارید. مانند کوچه بن بست است. که کاربر بعد از اتمام مقاله صفحه موردنظر را میبندد. و دوباره به صفحه نتایج جستجو بازمیگردد. اما با قرار دادن لینک های داخلی در مقاله به بهبود کیفیت صفحات سایت خود کمک میکنید.
محتوای همیشه سبز به این صورت است که گوگل به تاریخ انقضای محتوای سایت ها اهمیت میدهد. بعضی مقالات تاریخ انقضا دارند. بعضی دیگر نیز همیشه سبز هستند یعنی همیشه کاربران آن مطلب را جستجو میکنند. و مطالب شما تکراری یا قدیمی نخواهد شد. تعداد ولینک هایی ورودی به آن صفحه مشخص میکند که آیا این صفحه هنوز هم ارزش دارد. البته الگوریتم Freshness که درباره آن توضیح داده شد. در مورد این است که محتوای صفحات خود را به روز نگه دارید. و محتوای سبز محتوایی است که همیشه به آن لینک میرود مانند طراحی وب سایت فروشگاهی.
با انتشار مقالات جدید زمانی که به صفحات دیگر لینک میدهید. آن صفحات را تازه نگه میدارید. مثال آب دادن به تمام گل های یک آبراه است. البته باید صفحات قدیمی را هرچند وقت یکبار بروزرسانی کنید.
هر لینک مانند دری است که میان اتاق های مختلف وجود دارد. لابی هتل را درنظر بگیرید درهای زیادی برای رفت و آمد دارد. اما اتاق شما در هتل ممکن است تنها 2 در داشته باشد. باید درهایی که در یک ساختمان قرار میگیرند به هم ارتباط داشته باشند. برای مثال از اتاق شما به رستوران هتل دری گذاشته نخواهد شد. در لینک سازی داخلی میان صفحات باید علاوه بر رعایت تعداد لینک های داخلی مقاله ، از نظر معنایی و موضوعی نیز بررسی کنیم.
ربات های گوگل از این درهابرای مفهوم موضوع و ساختار صفحه بندی سایت ما استفاده میکنند. بنابراین از مسیرهای تو در تو استفاده نکنید. زیرا هم ربات های گوگل و هم کاربران سردرگم خواهند ماند.
قبل از هر چیز خود را به جای کاربران بگذارید. آیا لینکی که در این قسمت میدهید به درک موضوع این مقاله ای که کاربر در حال خواندن است کمک میکند ؟ آیا اطلاعات اضافی در اختیار کاربر قرار میدهد ؟ آیا با قرار دادن این لینک در این قسمت کاربر کلیک میکند ؟
هر لینک یک انکرتکست یا Anchor text دارد. در گذشته عنوان لینک ها در صفحات “اینجا کلیک کنید ” بود. اما با اهمیت دادن به انکرتکست رفتار صاحبان سایت ها در لینک دهی نیز تغییر کرد. سعی میشود که در عنوان Anchor text از کلمات کلیدی استفاده کنید. برای مثال اگر قرار است به صفحه سئو سایت وردپرس لینک دهید. دقیقا از این عنوان یا عناوین کلیدی مشابه استفاده کنید. هرچه عنوان انکرتکست طولانی تر باشد کاربر مجاب میشود که بر روی آن کلیک کند. بنابراین یعنی کنید که از انکرتکست مناسب استفاده کنید. که در سئو سایت تاثیر زیادی دارد.
رفتار کاربر پس از ورود به صفحه جدید مهم است. کاربر نباید از کلیک کردن بر روی لینک پشیمان شود. اگر قرار باشد که بالافاصله از آن خارج شود بهتر است که لینک را در صفحه قرار ندهید. البته خروج کاربر از صفحه ای که به آن لینک دادیم نشان از بد بودن آن صفحه نیست. بلکه محتوایی که ارائه شده است ممکن است با چیزی که کاربر میخواست متفاوت باشد. البته گاهی هم کاربر بر اساس کنجکاوی بر روی لینک موردنظر کلیک میکند.
اگر تعداد لینک های در یک صفحه زیاد باشد ممکن است که کاربر تصور کند که برای قرار دادن این لینک ها هدفی جز افزایش تعداد لینک های داخلی مقاله نداشتیم. و کاربر اعتماد خود را از دست میدهد و نمیداند که بر روی کدام ها کلیک نماید.
ادامه دارد …..
تیم تحریریه وب سازان مرصاد متشکل از محتوا نویسان است که به کوشش آن ها مقالاتی برای افزایش دانش شما در زمینه طراحی سایت ، سئو و دیجیتال مارکتینگ تولید میشود.
شرکت طراحی سایت وب سازان مرصاد ، با شعار اول مشتری در بازارهای جهانی روز به روز در راستای خدمات بهتر می کوشد، تیم فنی وب سازان مرصاد پایاپای با تمامی تکنولوژی های روز دنیا در زمینه های برندسازی، طراحی سایت، بهینه سازی و سئو سایت، طراحی نرم افزار موبایل و تجزیه و تحلیل سیستم های کاری تجارتهای سراسر جهان با کارشناسان زبده جهت خدمتگذاری شما مهیاست.
تمامی شما و دوستان را همراهی خواهیم کرد تا رسیدن به اهداف گرانقدرتان روز و شب درکنارتان خواهیم بود، در راه رسیدن به هدف کم و کاست مجموعه ما را با خودمان در میان گذارید واطمینان کنید از ابتدا تا انتها در مجموعه شما و خدمت گذار شماییم.