چرا سایت من رتبه خوبی ندارد ؟ | علت پایین بودن رتبه سایت
علت های رایج پایین بودن رتبه سایت :
- بک لینک های اسپم
- بهینه سازی بیش از حد انکرتکست ها
- استفاده از محتوای تکراری
- جریمه شدن توسط گوگل
- کاهش ترافیک سایت
سئو خوب چگونه به وب سایت شما کمک میکند ؟
قبل از رتبه بندی وب سایت توسط موتورهای جستجو باید مطمئن شوید که موتورهای جستجو متوجه شده اند که چه نوع محتوایی برای سایت شما مهم است. تا بر این اساس بتوانند رتبه بندی خوبی کنند. اگر مقالات شما خوب باشد رتبه خوبی پیدا میکنید و سایر وب سایت ها به شما لینک خواهند دارد. که باعث بهبود رتبه و افزایش ترافیک هدفمند سایت شما میشود.
اگر تاکتیک های سئو ما ضعیف باشد به جایی در صفحات نتایج موتورهای جستجو نخواهید رسید. برای اینکه در رقابت سایر وب سایت رتبه خوبی داشته باشید باید تاکتیک های آن ها را بررسی کرده و بهتر از آن ها همیشه عمل کنید. ر این بخش به شما هفت دلیل احتمالی که باعث میشود سایت شما رتبه خوبی نداشته باشد گفته میشود.
علت پایین بودن رتبه سایت چیست ؟ | 9 علت بسیار مهم
1- انتخاب کلمه کلیدی نامناسب برای محتوا
زمانی که سعی میکنید موتورهای جستجو سایت شما را درک کنند ، انتخاب کلمه کلیدی مناسب بسیار مهم است. که باید متناسب با کسب و کار و مخاطبان شما باشد.
کلمات کلیدی شما باید خاص و دارای حجم جستجوی بالا باشند. با درنظر گرفتن کلمات کللی ممکن است شانس خود را برای قرار گرفتن ردر رتبه های اولیه را از دست بدهید. زیرا سایت های دیگر قبلا برای آن رتبه بندی شده اند. البته باید خدمت شما عرض کنم که اگر چند ساتی برای کلمات کلی رتبه های خوبی دارند همیشه ماندگار نیستند. ما این توصیه ها را به کسب و کارهای تازه کار میکنیم که عمر دامنه کوتاهی دارند. اگر محتوای شما خوب باشد و عمر دامنه و اعتبار قابل قبولی داشته باشید قطعا رقیبان خود را حتی در کلمات کوتاه و کلی کنار خواهید زد. البته این کار زمان زیادی نیاز دارد که باید دارای پشتکار و صبر بالا باشید.
2- وب سایت فاقد محتوای منحصر به فرد باشد
اگر وب اسیت شما فاقد محتوای منحصر به فرد است که در وبلاگ های دیگر یا در سایت خود تکرار شده است مطمئنا نمیتوانید به رتبه خوب یدست پیدا کنید. حتی اگر سعی کنید زیبا و طولانی بنویسید باز هم ممکن است به نتیجه ای که میخواهید نرسید. باید خمت شما عرض شود که در سرچ کنسول بخشی تحت عنوان discovered not indexed وجود دارد. محتواهایی که تکراری هستند ر این بخش قار رمیگیرند و بسیار طول میکشد تا ایندکس شوند.
بنابراین اطمینان حاصل کنید که محتوای شما منحصر به فرد است و در هیچ جای دیگری در ایتنرنت وجود ندارد به این ترتیب افراد مقاله شما را دوست داشته و ربات های گوگل نیز این موضوع را متوجه خواهند شد.
3- مدت ها است که مقالاتی که فاقد اطلاعات هستند را قرار داده اید.
اگر در حال نوشتن ی مقاله یا یک مطلب آموزشی هستید باید دقت کنید که این موارد در اینترنت بسیار زیاد وجود دارد بنابراین باید محتوای شما به اندازه کافی جذاب و زیبا باشد تا خوانندگان را تشویق به خواندن کند. قرار دادن تکه های زیادی از متون در کنار چند تکه تصویر نمیتواند شما را به هدف مناسب برساند.
سعی کنید که مقالات طولانی را به مقالات کوچک تر تقسیم بندی کنید. پیوند ها را در سراسر صفحات اضافه کنید. به این ترتیب خوانندگان نیز میتوانند بر روی سایر مطالب مرتبط کلیک کنند. این موارد باعث تشویق بازدیدکنندگان میشود که دوباره به وب سایت شما سر بزنند.
4- وب سایت شما در رسانه های اجتماعی فعالیت ندارد
امورزه سایت های رسانه های اجتماعی به یکی از بهترین راه ها برای تبلیغ وب سایت ها وکمک به رتبه بندی بهتر آن ها تبدیل شده اند. سایت هایی که در شبکه های اجتماعی مانند فیسبوک ، توئیتر و لینکدین و اینستاگرام و یوتیوب فعال باشند شانس بالاتری برای کسب رتبه خوب را خواهند شد.
وب سایت شما میتواند توجه افرادی را که دارای حساب های شبکه های اجتماعی محبوب هستند را جلب کند.و سایر افراد نیز لینک سایت شما را به اشترا بگذارند و در این صورت شاهد افزایش تعداد بازدیدکنندگان زیادی خواهید بود.
5- دسترسی به وب سایت شما از طریق تلفن دشوار است
بسیاری از مردم ترجیح میدهند که به جای رایانه از طریق اینترنت با استفاده از تلفن همراه خود وب گردی داشته باشند. بیش از 50 درصد از ترافیک جهانی از طریق تلفن های هوشمند است.
باید مطمئن شوید وب سایت شما به گونه ای بهینه شده است که بتوانید به راحتی از طریق دستگاه های تلفن بدون هیچ مشکلی دسترسی داشته باشید. در این صورت در بین مخاطبان خود محبوبیت بیشتری پیدا خواهید کرد.
6- وب سایت شما مدت زیادی است که بروزرسانی نشده است.
با توجه به شرایط فعلی روز به روز به تعداد وب سایت ها اضافه میشود و این وب سایت ها دقیقه به دقیقه در حال قرار دادن مطالب بروز هستند. بنابراین اگر از صفحه یک سایت بازدید میکنید به تاریخ بروزرسانی ها دقت لازم دارید.
باید محتوای وب سایت خود را در فواصل زمانی منظم بروزرسانی کنید تا کاربران نیز متوجه تازه شدن محتوای شما شوند.
7- وب سایت شما فاقد بک لینک معتبر است
بک لینک ها میتوانند تاثیر یادی برای روی اعتبار وب سایت شما نزد موتورهای جستجو داشته باشند بنابراین سعی کنید که با سایر وب سایت های هم موضوع خود تبادل لینک داشته باشید. بک لینک های معتبر به یک وب سایت مانند رای دادن به معتبر بودن وب سایت موردنظر است.
8- صفحات شما noindex هستند
یکی از رایج ترین مشکلاتی که صاحبان کسب و کارها با آن روبه رو هستند این است که بسیاری از مواقع به ساده ترین نکات توجه نمیشود. یک صفحه ممکن است که noindex T redirect یا نوفالو باشد. بنابراین حتما تگ ها را در این مورد چک کنید.
9- وب سایت شما نقشه یا sitemap درستی ندارد.
نقشه سایت شما باید به طور منظم بروزرسانی شود تا موتورهای جستجو راحت تر بتوانند صفحات جدید را کشف کنند.
نتیجه گیری
برای اینکه بدانید مشکل اساسی سایت شما چیست میتوانید از آنالیزور مخصوص وب سایت ها نیز استفاده کنید. البته بهتر است که با متخصص سئو نیز مشاوره داشته باشید تا دلیل اصلی رتبه خوب نداشتن وب سایت شما را تشخیص دهد.
ادامه دارد …..
تیم تحریریه وب سازان مرصاد متشکل از محتوا نویسان است که به کوشش آن ها مقالاتی برای افزایش دانش شما در زمینه طراحی سایت ، سئو و دیجیتال مارکتینگ تولید میشود.